tehostartti toimivaan elämäntapamuutokseen

Tämän valmennuksen avulla onnistut löytämään toimivimmat tavat elämäntapamuutoksen toteuttamiseksi ja voit saada ne toteutettua osana normaalia elämääsi. Et tarvitse enää itsekuria, annoskoon väkinäistä pienentämistä tai pakotettuja muutoksia. Onnistut paremmin ilman niitä!  

Jatka valitsemalla valmennuspakettisi:

viikon valmennuspaketti

 

Kaikki valmennuksen kolme vaihetta sisältöineen käytettävissäsi viikon ajan täysin ilman sitoutumista, riskejä tai piilokuluja. Jäsenyytesi umpeutuu automaattisesti viikon jälkeen ja saat sen takaisin vain ostamalla koko valmennuspaketin erikseen verkkokaupasta.

NYT 0€

(NORM 24€)

koko valmennuspaketti

  

Kaikki valmennuksen kolme vaihetta sekä bonuskansioiden sisällöt käytettävissäsi pysyvästi.* Kokonaisvaltainen valmennusohjelma, reseptit, ravinto- ja treenisuunnitelmat, opas herkuttelun hallintaan ja muut oppaat yhdessä selkeässä paketissa, yhdellä kertamaksulla. Ei mitään piilokuluja tai toistuvia maksuja.

NYT 24€

(norm. 48€)

Kun valitset pysyvän valmennuspaketin, saat tämän:

 • Kokonaisvaltainen kolmen vaiheen valmennusohjelma, jonka avulla opit ottamaan terveellisemmät elämäntavat osaksi omaa normaalia elämääsi ja voit vihdoin onnistua saavuttamaan tavoitteesi ilman itsekuria tai äärimmäisyyksiä. (sisältyy myös viikon valmennuspakettiin)
 • Tavalliseen kotiruokaan perustuvat ohjeelliset ravintosuunnitelmat, joiden avulla teet muutoksesi vaivattomammin, monipuolisesti erilaisia ruokia syöden. Ravintosuunnitelmien ruoat sopivat koko perheelle eikä niiden toteuttaminen vaadi ruoan punnitsemista tai tarkkaa mittaamista.
 • Laaja ateriavalikoima koostuen tavallisesta kotiruoasta. Näitä ruokia olet varmasti aiemminkin syönyt, mutta nyt opit kasaamaan annoksesi terveellisemmäksi ja ehkä myös muokkaamaan aiempia reseptejäsi.
 • Toimivat kotitreeniliikkeet ja -ohjelmat tehokkaaseen, mutta hyvin vaivattomaan liikkumiseen. Nämä treenit saat varmasti tehtyä ja teho on taattua siitäkin huolimatta, että voit halutessasi välttyä jopa kokonaan hikoilulta.
 • Kuntosaliohjelmat  ja tekniikkaohjeet eri tasoisille liikkujille – näistä löydät varmasti itsellesi sopivimmat, jos haluat käydä kuntosalilla.
 • Valmennus herkuttelun hallintaan. Tämän valmennusosion keinoilla jopa suurin herkkuhiiri on muuttanut itsensä maltilliseksi maistelijaksi. Kaikkea muuta, kuin herkkujen kieltämistä tai korvaamista hedelmäsalaatilla. Sinäkin onnistut!
 • Valmennus väsymyksen poistamiseksi. Yksi yleisimmistä elämäntapamuutosta vaikeuttavista tekijöistä on väsymys ja sen helpottamiseksi on paljon toimivia keinoja. Tämän valmennusosion avulla opit taltuttamaan väsymyksesi.

   * Tai ainakin niin pitkään, kun sivusto ja valmennus on olemassa.

   kysy lisätietoja tai pyydä tarjous ryhmälle

   1 + 2 =