mikä IHANNEOLO?

IHANNEOLO-ohjelma on saanut alkunsa lääkärin työssä ja valmentajan omassakin elämässä todetusta tarpeesta kehittää tavallisen arjen keskelle soveltuva, mahdollisimman toimintavarma keino terveellisen ja hyvinvoivan elämäntavan aikaansaamiseksi.

Jotakin sellaista, jonka avulla tavallinen ihminen pystyisi saavuttamaan pysyvät tulokset, paremman hyvinvoinnin sekä terveyden siitä huolimatta, että itsekuri, tahdonvoima ja aika ovat rajallisia. Jotakin lempeää ja parempaa laihdutuskuurien ja piittaamattomuuden välille. Jotakin sellaista, jonka ansiosta ihmisen itsensä ei tarvitse muuttua äärilaidasta toiseen, vaan päinvastoin valmennusmetodi mukautuu ihmisen tarpeisiin.

Mitä IHANNEOLO tarkoittaa?

IHANNEOLO kuvaa kahta asiaa: valmennuksen avulla tavoiteltavia asioita ja toisaalta matkaa tavoitteita kohti:

Valmennuksen avulla ei siis tavoitella pelkkää laihtumista ja ihannepainoa, vaan kaikkea sitä, mitä terveelliset elämäntavat saavat ihmisen elämänlaadussa aikaan: energisyyttä, jaksamista, vireyttä, itsetuntoa, hyväntuulisuutta, parempaa terveyttä jne.

Siksi myös valmennuksessa käytetyt keinot on valittu niin, että ne aikaansaavat ihannepainon ilman, että elämänlaatuun liittyvistä tekijöistä tarvitsee tinkiä.

Hyvänmakuista ruokaa syödään siis riittävästi ja riittävän usein niin, jotta nälkä pysyy poissa. Treenejä ei koskaan tehdä väkisin tai poltettujen kaloreiden kuvat silmissä kiiluen, vaan treenistä nauttien ja pitäen itsestä kokonaisvaltaisesti hyvää huolta. Lisäksi ymmärretään ja hyväksytään arjen haasteet ohjelman käytännön toteutuksessa ja annetaan aikaa myös tehokkaalle palautumiselle.

Hyvät tavat opetellaan IHANNEOLO-ohjelman avulla askel kerrallaan ilman pakottamista tai itsekuria. Aluksi lähdetään liikkeelle hyvin helpoista muutoksista, jotka tulee lähes varmasti tehtyä myös ilman motivaatiota, näppärästi oman arjen ohessa.

Miksi näin kannattaa tehdä?

Lempeämpi suhtautuminen elämäntapamuutokseen on tärkeää ensinnäkin siksi, että uskoaksemme vain hyvältä tuntuvat ja maistuvat tavat voivat todellisuudessa muodostua pysyviksi tavoiksi tavallisella ihmisellä, joka ei tavoittele kilpaurheilijan uraa tai väliaikaista painonpudotusta.

Toinen tärkeä syy on se, että uskomme elämänlaadun olevan itseasiassa ihannepainoa ja ulkonäköseikkoja paljon oleellisempaa. Siksi elämäntapojen muutoksetkin on mielestämme hyvä tehdä niin, että ne vaikuttavat ensisijaisesti elämänlaatuun ja tuovat vain oheistuotteena ihannepainon.

Sitä on IHANNEOLO ja siksi se on parasta, mitä voit saavuttaa!

< Etusivulle