ETM-valmennus Oy

Ihanneolon ja elämäntapamuutosvalmennuksen takana on tamperelais-turkulainen perheyritys nimeltään ETM-Valmennus Oy. Yritys sai alkunsa v. 2014 tavoitteesta tuoda järkevä ja kokonaisvaltainen valmennus aiempien äärimmäisyyksien tilalle.

Molemmat valmennuksen perustajat, Jenni ja Pasi Tuominen ovat personal trainereita (Tsempparit personal trainer -lisenssi) ja omaavat liikkumiseen sekä ravintoon ehkä tavallisesta poikkeavan, kokonaisvaltaisemman otteen. Lisäksi Jenni on ammatiltaan terveyskeskuksessa ja päivystyksessä toimiva lääkäri. Pasi puolestaan toimii Kaarinassa kuntosaliketjun toimipisteen vetäjänä.

ETM-Valmennuksen sisältö on kahden perustajansa myötä haarautunut kahteen hiukan erilaiseen lähestymistapaan, vaikka yhteinen missio ja näkökanta terveelliseen elämäntapaan yhdistääkin molempia näistä haaroista.

Jenni tekee palavasti töitä muuttaakseen ihmisten käsitystä elämäntapamuutoksesta. Hänen tavoitteenaan on muuttaa laihdutuskuurit pysyvästi terveelliseksi, järkeväksi elämäntapamuutokseksi, jota voi ylläpitää läpi elämän ja saada näin aikaan myös pysyvästi parempi terveys ja elämänlaatu.

Pasi puolestaan tekee töitä muuttaakseen liikkumistavat perinteisestä yksipuolisesta ja äärimmäisestä treenistä kokonaisvaltaiseen, parempia tuloksia tuovaan kokonaisvaltaiseen treenimuotoon, joka ehkäisee myös loukkaantumisilta ja loppuunpalamiselta. Hänen sydäntään lähellä ovat erityisesti nuoret urheilijat sekä liikkuvuusharjoittelun lisääminen osaksi kaiken ikäisten monipuolista treeniohjelmaa.

ETM-Valmennuksen ensimmäinen pysyvään elämäntapamuutokseen tähtäävä verkkovalmennus avattiin vuonna 2015 ja se keräsi ensimmäisen vuotensa aikana tuhansittain käyttäjiä. Uudistettu versio 2.0 julkaistiin keväällä 2017. Havaittuamme, että se ei vieläkään hyvästä palautteesta huolimatta päässyt joidenkin kurssilaisten kohdalla toteutukseen saakka, päätimme hioa valmennusta vielä pidemmälle. Toteuttamatta jääneet muutokset eivät nimittäin mielestämme ole toteuttajan, vaan valmennuksen vika. 

Valmennuksen versio 3.0 poikkeaakin hyvin paljon aiemmista valmennuksista ja sen mahti on tarkkaan harkitussa, helppoakin helpommassa askelmallissa, jossa terveelliset elämäntavat otetaan tavaksi yksi kerrallaan tarkkaan harkitussa järjestyksessä ja suurina kokonaisuuksina IHANNEOLOon tähtäävää polkua pitkin edeten. Lisäksi tavalliseen kotiruokaan perustuvat ruoka- ja kauppalistat sekä 5 minuutin kotitreenit tekevät muutoksesta niin helppoa, ettei se taida enää helpommaksi tulla.

Tarjoamme verkkovalmennuksen lisäksi henkilökohtaisia valmennuksia Turun seudulla ja ryhmävalmennuksia erityisesti foamrollerilla tehtäviin kehonhuoltoihin liittyen ympäri maan.

Jenni ja Pasi Tuominen
etM-Valmennus Oy
y-tunnus 2624389-5
sähköposti: info(at)etmvalmennus.com