Valmennusohjelma sinulle, joka haluat tehdä vaivattomasti pysyviä tuloksia

Ei enää laihduttamista, vaan omaan elämään sopivia toimivia muutoksia ilman itsekuria tai väkinäistä pakottamista!

Saavuta virkistynyt elämänlaatu, pienempi vaatekoko ja parempi terveys tekemällä vain riittävästi, mutta oikeasti toimivia asioita.

Jos olet yhtälailla kyllästynyt laihduttamiseen kuin ylipainoonkin ja haluaisit löytää tarmottoman olon tai terveyden reistailun tilalle uutta energiaa ja aurinkoisia päiviä, tältä sivulta saatat löytää ratkaisusi!

IHANNEOLO-valmennuksen tarkoitus on tuoda sinulle vaivaton mahdollisuus muuttaa elämäsi suunta kohti ihannepainoa, mutta ennen kaikkea kohti parempaa elämänlaatua ja terveyttä – eli ihanneoloa.

Valmennuksen avulla haluan tuoda käyttöösi toimivan elämäntapamuutoksen avaimet, joiden avulla voit onnistua täysin ilman itsekuria: syömällä riittävästi tavallista kotiruokaa ja liikkumalla vain niin paljon kuin ehdit tai haluat.

Voit elää normaalia elämää ja onnistua, jos muutos on toimivasti rakennettu!

ihanneolo-valmentajasi

 

Jenni on lääkäri ja hyvinvointivalmentaja, joka on perustanut IHANNEOLO-valmennuksen vuonna 2014 ja saanut sittemmin auttaa jo tuhansia tavallisia ihmisiä löytämään toimivat keinot pysyvästi paremman elämänlaadun aikaansaamiseksi.

Samat muutokset vievät takuulla mennessään myös ylimääräiset kilot, mutta se on toissijaista: Terve, energinen ja hyvävointinen elämä kuuluu meille kaikille.

Olemme vain tavoitelleet sitä toimimattomin keinoin äärimmäisyyksiä tavoitellen ja itseämme käskien.
Siksi matka on vielä kesken.

Nyt on muutoksen aika!

ihanneolo-valmentajasi


Jenni on lääkäri ja hyvinvointivalmentaja, joka on perustanut IHANNEOLO-valmennuksen vuonna 2014 ja saanut sittemmin auttaa jo tuhansia tavallisia ihmisiä löytämään toimivat keinot pysyvästi paremman elämänlaadun aikaansaamiseksi.

Samat muutokset vievät takuulla mennessään myös ylimääräiset kilot, mutta se on toissijaista: Terve, energinen ja hyvävointinen elämä kuuluu meille kaikille.

Olemme vain tavoitelleet sitä toimimattomin keinoin äärimmäisyyksiä tavoitellen ja itseämme käskien.
Siksi matka on vielä kesken.

Nyt on muutoksen aika!

miksi laihtuminen ei onnistu laihduttamalla?

Jos olet joskus laihduttanut, tiedät ehkä mitä se vaatii:

Kieltoja, käskyjä, pieniä annoskokoja, kevyitä ruokia, ylivietyä liikkumista ja pettymystä kaikesta siitä alisuorittamisesta, joka tulee nälkäisenä, rentoutumista kaipaavana ja laihduttamisen väsyttämänä lähes väistämättä ennen pitkää vastaan.

Samalla itse kuuri tai viimeistään sen päättymistä seuraava aika voivat kaikkine äärimmäisyyksineen viedä sinut jopa kauemmas siitä terveydestä, ihannepainosta ja elämänlaadusta, jonka olisit toivonut sen avulla saavuttavasi.

Ihan ensimmäiseksi haluankin vakuuttaa, että sinun ei tarvitse pakottaa itseäsi noudattamaan mitään sääntöjä tai kääntää elämääsi päälaelleen saavuttaaksesi tuloksia!

Oikeastaan sinun ei kannata, koska pysyvät tulokset saavutat parhaiten silloin, kun tapojen muuttumisen myötä huomaat oikeasti ja aidosti haluavasi uusia asioita!

Jokainen elämänlaatuaan arvostava ihminen (painoindeksiin katsomatta) tekee nimittäin elämässään pidemmän päälle vain niitä asioita, joita joko a) on tottunut tekemään, b) on pakko tehdä tai c) oikeasti ja aidosti haluaa tehdä siitä huolimatta, että olisi vaihtoehto jättää tekemättä.

Kenenkään ei ole pakko laihtua.

Aina on vaihtoehto jättää tekemättä.

Haluatko sinä jatkaa laihduttamista itseäsi kieltäen, käskien ja tekojasi tarkkaillen?

Jos et, mutta haluat silti saavuttaa ihannepainosi ja terveen, hyvävointisen elämän, tarvitset laihdutuskuurien ja tuuliajon väliin jotain paljon toimivampaa saavuttaaksesi pysyviä tuloksia.

Siinä tapauksessa tämä valmennus on juuri sinulle!

näin saavutat Ihannepainon ja terveen elämän ILMAN itsekuria

Tämän valmennusohjelman avulla haluan ohjata sinut jättämään äärimmäisyydet taakse ja tekemään selkeän suunnitelman avulla toimivan elämäntapamuutoksen, jonka aikana teet vain riittävästi, mutta oikeasti oleellisia asioita.

Kun heität hyvästit itsekurille, annat itsellesi mahdollisuuden tehdä vain pysyväksi tarkoitettuja, mieluisia asioita, joista voi vaivatta muodostua uusia, parempia tapoja.

Sellaisia, jotka teet niin mielelläsi, ettet enää edes haluaisi palata vanhaan.

Näin voit onnistua oman ihannepainosi sekä virkeän ja hyvävointisen elämän saavuttamisessa ilman itsekuria tai laihdutuskuureja:

1. Syöden mahasi aina sopivasti täyteen ja valitsemalla juuri niitä ruokia, joita haluat syödä, koska nälkä ja kyllästyminen ovat laihduttaessakin paljon suurempia uhkia, kuin itsekurin puute.

2. Liikkumalla vain niin paljon kuin itse haluat tai ehdit, jopa alle 5 minuuttia päivässä, koska sekin vie lukemattomia askelia eteenpäin! Kaikkein tehokkain treeni ei nimittäin ole se, joka on mahdollisimman pitkä, vaan se, joka tulee varmasti tehtyä.

3. Kieltämättä mitään sellaista, mitä et oikeasti halua pysyvästi kieltää, koska lopulta jokainen meistä päätyy helposti tekemään juuri sitä, mitä olisi alunperinkin halunnut tehdä. Ja mikä tärkeintä, et tarvitse kieltoja, kun opit muiden muutosten ansiosta haluamaan harvemmin.

***

Jotta näistä ohjeista huolimatta saisi aikaan loistavia tuloksia, tarvitaan toimiva suunnitelma. Sen ohjaamiseksi on kehitetty IHANNEOLO-valmennus.

vaivattomasti upeita tuloksia

Tekemällä elämäntapamuutoksesi vaivattomasti rakentaen, voit luoda sille mahdollisuuden onnistua paremmin kuin olisit voinut aluksi kuvitellakaan: Muutos voi viedä ylimääräiset kilot pois tehokkaasti, mutta pysyvästi ja nostaa samalla elämänlaatusi aivan uudelle tasolle.

Näin kävi myös itselleni, valmennuksen perustajalle:

Olin aiemmin laihduttanut ja herkkulakkoillut kymmeniä kertoja ottaen itseäni aina vain uudelleen niskasta kiinni ja tehden entistäkin tehokkaamman suunnitelman.

Onneksi olin yrittänyt niin monilla eri menetelmillä, koska niiden ansiosta ymmärsin viimeisen epäonnistumiseni jälkeen, että itseasiassa paras mahdollinen menetelmä on vain muuttaa omaa tavallista elämääni yksi oleellinen askel kerrallaan paremmaksi.

Käskemättä tai kieltämättä mitään. Tekemällä vain hyvältä tuntuvia muutoksia ja saamalla ahaa-elämyksiä, joiden ansiosta saattaakin valita jotakin sellaista, mitä ei olisi aluksi kuvitellut valitsevansa.

Laihduin tämän menetelmän avulla muutama vuosi sitten 27 kiloa ja muutuin samalla aktiiviseksi, iloiseksi äidiksi, joka pystyy olemaan läsnä lapsilleen, mutta toisaalta jaksaa pitää huolta myös itsestään.

Siitä sai alkunsa IHANNEOLO-valmennus 🙂

näin ohjaan sinut pysyviin tuloksiin 9 viikon aikana

Ensimmäinen vaihe

Askel 1: Voita aloittamisen vaikeus
Aluksi voitetaan aloittamisen vaikeus ja opitaan muuttamaan tapoja aiempaa toimivammin.

Askel 2: Onnistu syömällä tavallista ruokaa
Löydetään toimivat keinot estää mielitekoja, napostelua ja toisaalta keventämään annoksia siitä huolimatta, että syömme riittävästi tavallista kotiruokaa.

Askel 3: Mukava liike osaksi tavallista päivää
Tuodaan vaivaton treeni mukavaksi osaksi arkea tuomaan myös terveyttä ja energiaa. Tämän pohjan päälle voi halutessaan myöhemmin lisätä vieläkin tehokkaampia treenejä, mutta ei välttämättä tarvitse.

Toinen vaihe

Askel 4: Ateriamallilla kylläisyyttä
Tehdään kaikista tavallisista aterioista aiempaa täyttävämpiä ja terveellisempiä selkeän IHANNEOLO-ateriamallin avulla. Tämän mallin ansiosta voi onnistua niin kotona, työpaikkaruokalassa kuin huoltoaseman buffet-pöydässäkin. Kieltämättä mitään.

Askel 5: Lisää terveellistä ruokaa mitään kieltämättä
Lisätään terveyttä etsimällä vaihtoehtoisia tapoja totuttujen tilalle. Saatat yllättyä, kuinka mielelläsi näitä pieniäkin muutoksia tässä vaiheessa teet.

Askel 6: Monipuolisuutta liikkumiseen
Tuodaan liikkumiseen lisää monipuolisuutta ja tehoa mm. ottamalla käyttöön oman lähtötason mukainen kotitreeni- tai kuntosaliohjelma. Ilman välineitä tai välineiden kanssa. Lisäksi paljon muita keinoja, jokaiselle jotakin.

Kolmas vaihe

Askel 7: Voita arjen haasteet
Tehdään muutoksesta osa arkea tuomalla helpoutta ja uusia keinoja käytännön toteutukseen. Vain toteutettu muutos voi tuoda tuloksia ja hyvällä suunnitelmalla toteutus voi olla vaivattomampaa kuin uskoisitkaan.

Askel 8: Opi hallitsemaan herkuttelua
Opitaan loput keinot herkuttelun hallintaan. Nämä testatut keinot toimivat huomattavasti paremmin, kuin herkkujen kieltäminen tai korvaaminen terveellisillä vaihtoehdoilla.

Askel 9: Tee muutoksesta pysyvä
Viimeistellään muutos tekemällä uusista tavoista pysyvä ja saumaton osa omaa tavallista elämääsi.

Tämä kaikki vaikuttaa ehkä työläältä, mutta päinvastoin: Jokaisen askelen tarkoitus on vapauttaa elämääsi niistä vaikeuksista, joita sinulla on ehkä tähän asti ollut. Kaikkea ei tarvitse tehdä kerralla eikä kannatakaan. Muutos vie sinut kyllä mukanaan!

Jos sinulla on siis viikossa edes puoli tuntia aikaa itsellesi, saat varmasti käytyä valmennuksen läpi. Jos ei, voit edetä omassa tahdissasi, koska koko valmennus on käytettävissäsi koko seuraavan vuoden ajan ja olen tukenasi aina kun sitä tarvitset.

Ei laihdutuskuureja, äärimmäisiä ponnisteluja tai kieltoja, vaan pysyväksi tarkoitettuja, toimivia, sovellettavia muutoksia, jotka pystyt toteuttamaan vaivatta ja muodostamaan niistä pysyviä tapoja. Näin voit saavuttaa myös pysyviä tuloksia.

IHANNEOLO-valmennus koostuu kaikesta tästä:

 • Joka viikko yksi uusi kokonaisvaltainen IHANNEOLO-askel, jonka selkeillä ohjeilla teet elämäntapamuutoksen järkevästi, vaivattomasti, mutta silti tehokkaasti ja kuljet yksi kokonaisuus kerrallaan kohti pysyviä tuloksia ja elämää, josta olet haaveillut.
    
 • Kattavat ravintosuunnitelmat, joiden avulla viet valmennuksen neuvot vielä helpommin käytäntöön ja pääset harjoittelemaan uuden ateriamallin kasaamista tavallisten, helppojen arkiruokien parissa. Voit valita laajasta ateriavalikoimasta omat suosikkisi tai toteuttaa ravintosuunnitelmaa sellaisenaan.
    
 • Selkeät koko kehon treenisuunnitelmat kotiin ja kuntosalille. Nämä treenit saat varmasti tehtyä ja kehität samalla kuntoasi tehokkaasti kaikilla osa-alueilla. Valitset itse, kuinka paljon haluat treenata: Jo viisi minuuttia mukavaa ja monipuolista treeniä televisiota katsellessa riittää viemään tehokkaasti kohti tuloksia.
    
 • Havainnolliset treeni- ja tekniikkavideot, joiden ohjeilla voit tehdä kaikki treenit tehokkaasti ja turvallisesti ilman kalliita henkilökohtaisia ohjauksia.
    
 • Tukea ja tsemppausta, jotta onnistut vielä varmemmin pysymään muutoksessa mukana: Viikottaiset sähköpostit koko valmennuksen ajaksi pitämään sinut muutoksessa mukana. Onnistut varmasti!
    
 • Kaikki valmennusmateriaalit heti käyttöösi koko seuraavaksi vuodeksi, joten voit aloittaa milloin parhaaksi näet ja edetä haluamassasi tahdissa. Kaikki ohjelmat ja tiivistelmät saat tulostettua mukaasi loppuiäksi.
    
 • Täyden tyytyväisyystakuun: Valmennus on tehty vain sinun avuksesi. Jos et yhdeksän viikon jälkeen ole tyytyväinen valmennukseen, saat rahasi takaisin! 

Ota siis koko valmennusohjelma avuksesi ohjaamaan sinut vakaasti, mutta vaivattomasti matkallesi kohti pysyviä tuloksia! Teen omalta osaltani kaikkeni, että tästä tulee mahtava matka!

Mikään valmennus ei toki sovi jokaiselle, mutta sopiiko tämä sinulle?

Mikä tahansa laihdutusmenetelmä voi saada aikaan laihtumisen, jos sen ohjeita pystyy noudattamaan. Monet meistä haluavat kuitenkin laihduttamisesta huolimatta elää omaa normaalia elämäänsä, johon olemme vuosien varrella tottuneet.

Se ei onneksi estä tulosten saavuttamista. Se voi päinvastoin jopa edesauttaa sitä!

Tämä valmennus on sinulle hyvä valinta, jos haluat…  

…elää terveellisesti osana omaa arkeasi, joka myös maistuu ja tuntuu hyvältä.

…muuttaa elämäntapojasi fiksusti itseäsi kuunnellen, ilman pakottamista tai itsekuria.

…tehdä pysyvän muutoksen ja aikaansaada siksi myös pysyviä tuloksia.

…syödä jatkossakin tavallista kotiruokaa ja sallia itsellesi myös ajoittaiset herkuttelut.

…laihtumisen lisäksi parantaa terveyttäsi ja saavuttaa energisen olon jotta voisit elää parempaa elämää ja ehkäistä tulevia sairauksia.  

Saatat sen sijaan haluta mielummin jotakin muuta, jos…  

…haluat noudattaa ravinto- ja treeniohjelmaa tarkasti ruokaa punniten ja suorituksiasi seuraten tavoitteiden saavuttamiseen saakka.

…pääasiallinen tavoitteesi on vain laihtua, kiinteytyä tai kasvattaa lihasmassaa.

…haluat laskea kaloreita mielummin, kuin kuunnella nälkääsi tai liikkua kokonaisvaltaisesti terveyttä edistäen. 

Minkä arvoinen IHANNEOLO-valmennus sitten on?

Osaava personal trainer veloittaa yleensä vähintään 100 euroa yhdestä tapaamisesta.

Pelkkä ravinto- tai treeniohjelma maksaa helposti 100 euroa kukin ja joutuisit päivittämään niitä ajan saatossa saadaksesi tuloksia tai edes vaihtelua muutokseesi.

Lisäksi joutuisit toki ostamaan myös kuntosalijäsenyyden jopa 70 eurolla kuussa, mutta tämän valmennuksen avulla voit halutessasi tehdä kaikki treenit myös kotona.

Yhdeksän kokonaisen tapaamisen verran tehokasta, tarkoin suunniteltua valmennusta suoraan omalle kotisohvallesi! (Arvo 900€)

Jopa 5 erilaista ravinto-ohjelmaa tuomaan vaihtelua ja valinnanvaraa muutokseesi! (arvo jopa 500€)

Runsaasti kotiruokaan perustuvia ateriaohjeita ja reseptejä, jotta voisit toteuttaa muutoksesi syömällä monipuolista kotiruokaa.

…Valmiit kauppalistat helpottamaan arkeasi. (arvo 50€)

Treeniohjelmia ja -videoita sekä kotiin että kuntosalille, joten löydät varmasti itsellesi sopivimman vaihtoehdon ja voit tuoda ohjelmaasi vielä lisää vaihtelua bonustreenien avulla. (Arvo 200€)

Luotettavan tekniikkaohjauksen, jonka avulla saat tehtyä liikkeet tehokkaasti ja turvallisesti myös ilman kallista personal trainerin ohjausta. (Arvo 200€)

…Tukea ja tsemppausta valmentajalta suoraan sähköpostiisi, jotta pysyisit vieläkin varmemmin muutoksessa mukana.

Koko 9 viikon valmennus vain yhden PT-tapaamisen hinnalla!

Vaikka IHANNEOLO-valmennus sisältää siis personal trainerin palveluihin verraten jopa 1850€ edestä tarkkaan harkittua valmennusta ja vastaa läheisesti henkilökohtaista ohjausta ottaen huomioon sinun omat tarpeesi ja mieltymyksesi, saat sen silti paljon edullisemmin.

Olen nimittäin rakentanut tämän valmennuksen aidosti auttaakseni mahdollisimman monia saavuttamaan pysyvästi paremman elämänlaadun ja haluan siksi antaa koko valmennuksen sinulle vain yhden ravinto-ohjelman tai yhden tapaamisen hinnalla:

Saat koko IHANNEOLO-valmennuksen ohjelmineen käyttöösi koko seuraavaksi vuodeksi NYT hintaan  

97€

(Norm. 127€)  

Valmennus maksaa siis vain 1,50€ päivässä tai 10,50€ viikossa! Aiemmin olet ehkä käyttänyt tuon rahan vain parkkimaksuihin tai yhteen lounaaseen. Nyt saat samalla rahalla kenties elämäsi vaivattomimman mahdollisuuden pysyvästi parempaan elämänlaatuun, terveyteen ja kevyeen oloon!

Onko enää mitään syytä olla aloittamatta?

Jos nykyinen elämäntyylisi tuo sinulle kiloja, uupumusta, kipuja, vaivoja tai uhkaa terveyttäsi seuraavan kymmenen vuoden sisällä, tämä on mahdollisuutesi vaihtaa elämäntapasi pysyvästi paremmiksi ja tuoda samalla uutta virtaa ja helppoutta elämääsi.

Nyt voit muuttaa tapasi helposti kieltämättä mitään! Et tarvitse mukaasi mitään muuta, kuin pienen halun kokeilla uutta. Valmennus ohjaa sinut siitä eteenpäin.

Aloita siis heti matkasi kohti tehokkaita, mutta toimivia tuloksia!

Yleisimmin kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka valmennus käytännössä toteutetaan?

Pääset kirjautumaan erilliselle valmennussivustolle heti maksun jälkeen ja voit aloittaa uuden elämäntapasi rakentamisen selkeiden ohjeiden avulla omassa tahdissasi. Kaikki, mitä tarvitset löytyy valmennussivustolta ja olen apunasi joka askeleella. Saat suuren osan materiaalista myös tulostettua mukaasi.

Voinko aloittaa vasta myöhemmin?

Kaikki valmennusmateriaalit ovat käytettävissäsi koko seuraavan vuoden ajan, joten voit aloittaa milloin haluat tai palata kertaamaan ohjeita aina tarpeen tullen. Voit myös edetä omassa tahdissasi, vaikka tsemppaankin sinua aluksi viikoittain sähköpostitse jatkamaan muutostasi.

Kuinka paljon aikaa valmennus vaatii?

Toisin kuin monet muut valmennukset, tämä valmennus ei vie paljoa aikaa tai vaadi valtavaa stemppiä ohjeiden toteuttamiseksi. Oikeastaan riittää, jos saat järjestettyä edes puoli tuntia aikaa kerran viikossa valmennuksen läpikäymiseen. Sen jälkeen saat selkeät ohjeet, joiden avulla toteutat valmennuksen ohjeita viikon aikana oman arkesi ohessa hyvin vaivattomasti.

kysy rohkeasti lisää!

9 + 9 =