henkilökohtainen ravintosuunnitelmasi

Hei, tämä on juuri sinun arkeesi sopiva ravintosuunnitelma! Sellainen, joka sisältää juuri niitä ruokia, joita haluat syödä. Mitä tahansa spagetti bolognesesta uuniloheen ja makkarakeittoon. Voit varmasti laihtua ja muuttaa ruokavaliosi terveelliseksi kieltämättä itseltäsi mitään sellaista, mitä haluat syödä.

Mitä paremmin suunnitelmasi mukailee aiempia tottumuksiasi, sitä helpompaa sen toteuttaminen on. Miksi helppoudella sitten on väliä? Eikö laihdutuskuurin kuuluisi olla rangaistus, joka lihomisesta pitäisi kärsiä?

Ei kuulu! Eikä kannata. 

Olipa sinulle sitten kertynyt ylimääräisiä kiloja kuinka paljon tahansa, sinullakin on oikeus ja velvollisuus elää hyvän makuista elämää.

Kun muutos tuntuu hyvältä ja riittävän vaivattomalta, saat sen varmasti toteutettua. Vain toteutetut muutokset voivat tuoda tuloksia ja vain pitkäaikaisesti toteutetut muutokset voivat tuoda pitkäaikaisa tuloksia.

millainen suunnitelma tämä on?

Jotain on kuitenkin todennäköisesti muutettava, jotta voisit onnistua. Teen kuitenkin muutokset ohjelmaasi niin, että pystyt sisällyttämään ruokavaliossasi mahdollisimman pitkälti niitä asioita, joita olet jo tottunut syömään. Ehdotan osana suunnitelmaa niihin liittyviä parannuksia ja kokoan ateriamalleja ehkä joiltain osin uudelleen. Tämän kokonaisuuden liitän nipuksi, joka pitää sinut kylläisenä ja tuo tuloksia.

Suunnitelma perustuu Ihanneolo-metodiin, jossa kunnollista ruokaa saa aina syödä riittävästi – niin paljon, että nälkä lähtee. Siksi suunnitelmanikaan ei koskaan sisällä gramman tarkkoja mittoja vaan määreet annetaan kauhallisissa, lusikallisissa, kourallisissa ja viipaleissa.

Se on täysin riittävä mittayksikkö, kun puhumme tavallisesta, terveellisestä ruoasta. Kukaan meistä ei nimittäin ole lihonut tai jättänyt laihtumatta vain siksi, että olisi syönyt ylimääräisen lusikallisen kanaa, jogurttia tai kurkunpalasia. Ne johtuvat aivan muista asioista.

Tämän suunnitelman tarkoitus on laitumisen lisäksi saada sinut kylläiseksi, jotta voisit ylläpitää syömisen hallinnan. Sen tarkoitus on tehdä sinut virkeämmäksi, jotta jaksaisit pysyä energisenä ja kuluttaa enemmän vain elämällä tavallista elämääsi. Sen tarkoitus on saada sinut nauttimaan jokaisesta päivästä – muutoinkin kuin syömisen kautta.

Jos et ole vielä mukana Ihanneolo-valmennuksessa, pääset tutustumaan siihen täältä.

näin pääset aloittamaan

Vastaa alla olevaan kyselyyn niin laajasti tai suppeasti kuin haluat. Mitä tarkemmin vastaat, sitä tarkemmin pystyn antamaan sinulle muutoksia.

Ravintosuunnitelman hinta on 75 euroa ja se laskutetaan sähköpostitse kyselyn lähettämisen jälkeen. Ravintosuunnitelmasi saat mahdollisimman pian, viimeistään muutamassa päivässä.

RAVINTOKYSELY

Tavallinen aktiivisuutesi?

Harrastatko raskaampaa liikuntaa?

2 + 15 =

kysymyksiä tai kommentteja?

10 + 7 =