kaikki tarvitsemasi askelet vaivattomaan onnistumiseen

Reittisi kohti pysyvää elämäntapamuutosta

Eikös laihduttaminen olekin ollut hankalaa? Ihan oikeasti. Tai oikeastaan, vielä laihduttamistakin vaikeampaa on ylläpitää niitä tapoja, jotka laihtumiseen johtavat – eikä ilman niitä oikein voi ylläpitää myöskään saavutettuja tuloksia tai jatkaa etenemistä niitä kohti.

Siksi tämän valmennuksen tavoite onkin saada sinut jättämään kaikki vanha taakse ja aloittamaan täysin uudella asenteella! Kieltämättä yhtään mitään, sen sijaan lisäämällä hyvää ja ymmärtämällä, mikä oikeasti on tärkeää – ja ennen kaikkea, mikä on juuri sinulle sopivaa.

Et tarvitse itsekuria, pakottamista tai äärimmäisyyksiä onnistuaksesi. Päinvastoin, sinun on opittava päästämään niistä irti ja otettava jotakin parempaa (toimivampaa) tilalle. Kaikki selkiää sinulle varmasti seuraavien askelten aikana!

Tämä valmennus on siis tarkoitettu juuri sinulle, jos haluat laihtua pysyvästi, mutta et syystä tai toisesta ole vielä onnistunut saavuttamaan tavoitteitasi. Tämä on sinulle myös siinä tapauksessa, jos olet valmis uskomaan (tai edes haluaisit uskoa), että herkkulakot ja itsekuri ei ole tiesi tuloksiin. Siinä tapauksessa olet täysin oikeassa paikassa!

Jos et vielä ole mukana valmennuksessa, voit lunastaa tästä paikkasi valmennuksessa ja pääset heti aloittamaan täysin ilmaiseksi – eikä se maksa mitään muuta kuin hetken aikaasi! Jos olet jo mukana, kirjaudu päävalikon kohdasta “kirjaudu sisään”. Rekisteröitymiseen ei liity mitään sitoumuksia tai mainoskirjevyöryjä.

Lämpimästi tervetuloa! Eiköhän aloiteta!

Terkuin Jenni <3
Lääkäri ja Ihanneolo-valmentaja

näin pääset alkuun!

Vain toteutetut muutokset voivat tuoda tuloksia. Aloita siis sellaisella menetelmällä, jonka voit varmasti ja helposti saada toteutettua.

Aloita tästä >>

vaihe 1  –  tee muutoksesta mahdollinen!

Jos haluat pystyä saavuttamaan tavoitteesi, muuta suunnitelmasi sellaisiksi, että pystyt vaivatta toteuttamaan suunnitelmasi <3

vaihe 2  –  kevennä kieltämättä mitään!

Jos haluat laihtua, jotain on kevennettävä, mutta jos haluat pystyä keventämään, voit tehdä sen myös pakottamatta mitään <3

vaihe 3  –  kuluta enemmän vähemmällä!

Jos haluat vain laihtua, syö hyvin. Jos haluat olla myös terve, liiku enemmän – mutta tee se kaikin mokomin vähän vähemmällä.  <3

bonukset ja ohjelmat

Reseptit, ohjelmat ja oppaat saat avattua ottamalla koko valmennuspaketin käyttöösi, hinta nyt 24€ (norm. 58€) 🙂

Klikkaa tästä kaikki bonuskansiot auki yhdellä kertamaksulla >>

ateriaohjeet ja reseptit

Tässä monipuolinen ateriavalikoimasi simppeliin, mutta terveelliseen arkiravintoon. Reseptit ja ateriasuunnitelmat käyttöösi.

Avaa >>

treeniohjelmat

Monipuoliset ohjelmat ja liikkeet niin kotitreeniin, kuntosalille kuin lenkkipolullekin. Ei järjetöntä rääkkiä vaan kokonaisvaltaisia hyvän olon liikkeitä.

Avaa >>

eroon herkuttelusta

Opas todella toimivaan herkuttelun hallintaan. Herkkujen korvaaminen tai sokerilakko ei vie pitkälle. Tarvitaan parempia keinoja, jotta onnistuisit 🙂

Avaa >> 

Oleellisinta elämässä tai onnistumisessa ei ole noudattaa ohjelmaa, vaan ymmärtää ohjeita ja soveltaa suunnitelmaa.

henkilökohtainen ravintosuunnitelma?

Kerro vain omat suosikkiruokasi. Kokoan niistä ohjelman, joka vie sinut tavoitteisiisi.
Aloita vastaamalla kyselyyn alta. 

ota yhteyttä ja kysy lisää

9 + 10 =