kaikki tarvitsemasi askelet vaivattomaan onnistumiseen

Elämäntapamuutoksen oppimisen verkkovalmennus

Laihduttaminen on aiemmin ollut hankalaa, ihan oikeasti. Siksi jätämmekin nyt vanhan taakse ja aloitamme aivan uudella tavalla! Tämän valmennuksen selkeiden askelten avulla voit luoda itsellesi uuden elämäntavan, mutta teet sen niin vaivattomasti, ettet kertakaikkiaan vaan voi jättää sitä tekemättä!

Tämä valmennus on tarkoitettu juuri sinulle, jos sinulla olisi tarve laihtua tai parantaa elämäntapojasi, MUTTA et syystä tai toisesta ole vielä onnistunut saavuttamaan tavoitteitasi tai ylläpitämään hyviä tapojasi. Näiden askelten avulla pystyt siihen varmasti!

Valmennus perustuu IHANNEOLO-metodiin, joka huomioi ihmisen kokonaisuutena kaikkine heikkouksineen ja haasteineen. Valmennus on alusta loppuun lääkäri-valmentajan suunnittelema ja toteuttama, joten sen tarkoitus on laihtumisen ohella tuoda ainoastaan energisyyttä, hyvinvointia ja terveyttä. Sen tarkoitus ei ole kieltää, haastaa tarpeettomasti tai viedä sinulta pois mitään sellaista, mikä on sinulle tärkeää.

Valmennuksen avulla voit tehdä juuri oman näköisen, pysyvän muutoksen vaivattomasti osana omaa arkeasi. Et tarvitse pakottamista, äärimmäisyyksiä tai itsekuria, mutta voit silti hoikistua pysyvästi ja saada itsellesi energisen, hyvävointisen elämän! 🙂

Olen perustanut valmennuksen auttaakseni mahdollisimman monia kohti terveempää elämää. Siksi kaikki valmennuksen askelet ovat käytettävissäsi ilmaiseksi. Voit siis vain rekisteröityä sivustolle ja pääset heti aloittamaan – eikä se maksa mitään muuta kuin hetken aikaasi! Jos olet jo jäsen, kirjaudu päävalikon kohdasta “kirjaudu sisään”. Tervetuloa mukaan!

Terkuin Jenni, valmentajasi <3

näin pääset alkuun!

Vain toteutetut muutokset voivat tuoda tuloksia. Aloita siis sellaisella menetelmällä, jonka voit varmasti ja helposti saada toteutettua.

Aloita tästä >>

vaihe 1  –  tee muutoksesta mahdollinen!

Jos haluat pystyä saavuttamaan tavoitteesi, muuta suunnitelmasi sellaisiksi, että pystyt vaivatta toteuttamaan suunnitelmasi <3

vaihe 2  –  kevennä kieltämättä mitään!

Jos haluat laihtua, jotain on kevennettävä, mutta jos haluat pystyä keventämään, voit tehdä sen myös pakottamatta mitään <3

vaihe 3  –  kuluta enemmän vähemmällä!

Jos haluat vain laihtua, syö hyvin. Jos haluat olla myös terve, liiku enemmän – mutta tee se kaikin mokomin vähän vähemmällä.  <3

bonukset ja ohjelmat

Reseptit, ohjelmat ja oppaat saat avattua ottamalla koko valmennuspaketin käyttöösi, hinta nyt 24€ (norm. 58€) 🙂

Klikkaa tästä kaikki bonuskansiot auki yhdellä kertamaksulla >>

ateriaohjeet ja reseptit

Tässä monipuolinen ateriavalikoimasi simppeliin, mutta terveelliseen arkiravintoon. Reseptit ja ateriasuunnitelmat käyttöösi.

Avaa >>

treeniohjelmat

Monipuoliset ohjelmat ja liikkeet niin kotitreeniin, kuntosalille kuin lenkkipolullekin. Ei järjetöntä rääkkiä vaan kokonaisvaltaisia hyvän olon liikkeitä.

Avaa >>

eroon herkuttelusta

Opas todella toimivaan herkuttelun hallintaan. Herkkujen korvaaminen tai sokerilakko ei vie pitkälle. Tarvitaan parempia keinoja, jotta onnistuisit 🙂

Avaa >> 

eroon väsymyksestä

Väsymys on niin yleinen vaiva, että olisi varsin kummallista, jos olisi selvinnyt ilman sitä. Toisaalta väsymys on useimmiten korjattavissa omilla teoilla. Ne teot tulevat tässä lääketieteellisin lisäripauksin. 

Avaa >> 

tiivistelmät

Valmennuksen tiivistelmät tulostettavina pdf-tiedostoina, joihin voit palata kertauksen omaisesti aina vain uudelleen.

Avaa >> 

Oleellisinta elämässä tai onnistumisessa ei ole noudattaa ohjelmaa, vaan ymmärtää ohjeita ja soveltaa suunnitelmaa.

henkilökohtainen ravintosuunnitelma?

Kerro vain omat suosikkiruokasi. Kokoan niistä ohjelman, joka vie sinut tavoitteisiisi.
Aloita vastaamalla kyselyyn alta. 

ota yhteyttä ja kysy lisää

4 + 10 =