Tuotteet

IHANNEOLO 9 VIIKOSSA

Kokonaisvaltainen yhdeksän viikon valmennusohjelma, jonka avulla muutat elämäntapasi vaivattomasti askel kerrallaan kohti omaa, parempaa elämääsi ja pysyvien tulosten saavuttamista. Sisältää valmennuksen lisäksi mm. kattavat, arkiruokaan perustuvat ateriasuunnitelmat ja kotitreeniohjelmat, joita voit tehdä vain 5 minuuttia päivässä.

IHANNEOLO RAVINTOSUUNNITELMA

Syö hyvin ja laihdu! Koko ateriaviikko kauppalistoineen on suunniteltu sinulle valmiksi! Suunnitelma koostuu vaivattomasta ja maukkaasta arkiruoasta. Näitä ruokia olet taatusti aiemminkin syönyt, mutta nyt opit ottamaan ne osaksi tuloksellista ravitsemusta. Samalla voit oppia kasaamaan mikä tahansa ateriasi IHANNEOLO-ateriamallin mukaisesti.

Henkilökohtainen valmennus

Henkilökohtaisen valmennuksen autan sinua määrätietoisesti kulkemaan kohti tavoitteitasi antamalla henkilökohtaiseen tilanteeseesi soveltuvia ohjeita ja neuvoja, seuraamalla edistymistäsi aktiivisesti ja tsemppaamalla kaikin mahdollisin tavoin kohti päämäärääsi. Valmennus toteutetaan IHANNEOLO-ideologiaa noudattaen eli elämäntapamuutosta toimivasti rakentaen. Valmennus sisältää myös kuukausittain päivitettävät ravinto- ja treenisuunnitelmat. Lue lisää >>

Ps. Lahjakortin IHANNEOLO-valmennukseen saat ostettua täältä.

Lisätietoja?

2 + 9 =

ota yhteyttä ja kysy lisää

Kysy lisätietoja valmennuksesta tai pyydä tarjous. Verkkovalmennusten lisäksi järjestämme myös luentoja sekä workshopeja IHANNEOLOon ja hyvinvointiin liittyen.

2 + 11 =