onnistumisia ihanneolo-valmennuksen avulla

Jos haluat saavuttaa energisen elämän ja pienemmän vaatekoon tehokkaasti, mutta vaivattomasti tekemällä askel kerrallaan toimivan elämäntapamuutoksen tarkkaan harkitun valmennuksen avulla, tule mukaan valmennukseen!

Kaikki valmennukset saatavilla omalle kotisohvallesi, mukaviksi muutoksiksi osaksi omaa arkeasi.

Tutustu valmennukseen:

ihanneolo 9 viikossa


Kokonaisvaltainen yhdeksän viikon valmennusohjelma, jonka avulla muutat elämäntapasi vaivattomasti askel kerrallaan kohti energistä ja hyvävointista elämää sekä pysyvää ihannepainoa.

Sisältää valmennuksen lisäksi mm. kattavat, arkiruokaan perustuvat ateriasuunnitelmat ja kotitreeniohjelmat, joita voit tehdä vain 5 minuuttia päivässä.

Lue lisää >>

ravintosuunnitelma 


Syö hyvin ja laihdu! Koko ateriaviikko kauppalistoineen on suunniteltu sinulle valmiksi! Suunnitelma koostuu vaivattomasta ja maukkaasta arkiruoasta. Näitä ruokia olet taatusti aiemminkin syönyt, mutta nyt opit ottamaan ne osaksi tuloksellista ravitsemusta. Samalla voit oppia kasaamaan mikä tahansa ateriasi IHANNEOLO-ateriamallin mukaisesti.

Lue lisää >> 

HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS 


Nyt onnistutaan yhdessä! Pysyviä tuloksia omaan arkeen istuvilla ja juuri sinulle sopivilla muutoksilla, jotka saat varmasti tehtyä! Henkilökohtaisen valmennuksen aikana otan tehtäväkseni juuri sinun auttamisesi ja ohjaan sinut määrätietoisesti kohti tavoitteitasi. Lopputuloksena on virkeä, hyvävointinen olo, toimiva arki ja hoikempi keho. Valmennuksen saat suoraan kotisohvallesi sähköpostin ja/tai whatsappin välityksellä. Jäsenille -30%.

Lue lisää >> 

ota yhteyttä ja kysy lisää

Kysy lisätietoja valmennuksesta tai pyydä tarjous. Verkkovalmennusten lisäksi järjestämme myös luentoja sekä workshopeja IHANNEOLOon ja hyvinvointiin liittyen.

12 + 8 =

oletko vielä epävarma?


tule aloittamaan ilmaiseksi!

Pääset kirjautumaan kurssialustalle ja ottamaan ensimmäiset askeleesi kohti pysyviä tuloksia.
Ei sitoutumista, ei piilokuluja, ei riskejä.

”tiivis

askel kerrallaan pysyviin tuloksiin

Kokonaisvaltainen 9 askelen ohjelma, jonka avulla saavutat pysyvät tulokset vaivatta osana omaa arkeasi!

50€

(norm. 95€)

”pysyvästi

etene omassa tahdissasi milloin haluat

  

Koko valmennus käytössäsi pysyvästi*. Saat yhden monipuolisen ravintosuunnitelman  

75€ (norm. 135€)

”aloita

jos haluat löytää pysyvien tulosten tielle

Valmennuksen tarkoitus on auttaa mahdollisimman monet pysyvän onnistumisen ja terveemmän elämän tielle. Siksi annamme mahdollisuuden saattaa muutoksesi tehokkaasti käyntiin pääsemällä käsiksi kaikkiin IHANNEOLO-valmennuksen osiin vain pienellä kululla, jonka hyvitämme takaisin, jos jatkat valmennusta.*

vain 10€

”Valmennuspaketti”

jos haluat löytää varman reitin perille asti

Pysyvät tulokset ilman itsekuria. Virkeä ja kevyt olo helposti osana arkea. Juuri tänään on elämäsi paras päivä aloittaa asteittainen elämäntapamuutos! Kokonaisvaltainen valmennusohjelma, ravinto- ja treenisuunnitelmat ja kaikki tarvitsemasi ohjeet yhdessä selkeässä paketissa, yhdellä kertamaksulla.

65€ (norm. 95€)

Lisätietoja valmennuksen sisällöstä löydät täältä.

* Mikäli ostat koko valmennuspaketin jäsenyytesi aikana, sen voimassaolevasta hinnasta hyvitetään kassalla automaattisesti 10€, joten et joudu maksamaan yhtään ylimääräistä.