Kuka on valmentaja IHANNEOLO-valmennuksen takana?

Nimeni on Jenni. Olen oikealta ammatiltani lääkäri, mutta lisäksi olen tehnyt elämäntapa-valmennuksesta toisen intohimoisen ammattini – ensin tahtomattani, sittemmin palavasta halusta.

Tämän ammatin taustalla on nimittäin ensinnäkin kaikki kymmenet kokemani laihdutuskuurit, herkkulakot, repsahdukset ja pettymykset sekä kaikkien näiden jälkeinen ahaa-elämysten sarja ja lopullinen onnistuminen, jonka ansiosta myös 27 kiloa hävisivät kuin itsestään ilman ainoatakaan kieltoa tai käskyä.

Lisäksi valmennusuran taustalta löytyy hyllyllinen erinäisiä opuksia, valtavan avartava Tsempparit- personal trainer koulutus (kouluttajana loistava Jukka Harju) ja ennen kaikkea, suurensuuri intohimo ratkaista ongelmia sekä auttaa tavallisia ihmisiä saavuttamaan paremman terveyden ja elämänlaadun.

Valmennus on syntynyt halusta kehittää sekä itselleni, että potilailleni soveltuva tosielämän elämäntapamuutos-valmennus, jonka avulla voisi päästä eroon lannistumisen ja ylipainon kehästä.

Näiden saattelemana perustin ensimmäisen valmennukseni v. 2014 ja sittemmin ahaa-elämysten jatkuessa olen hionut valmennuksen tähän pisteeseen, joka sinulla on edessäsi.

Valmentajan OMA tarina:

Kun aloitin oman valmennusurani muutama vuosi sitten, olin laihduttanut elämäni aikana jo kymmeniä kertoja. Olin jo laihduttamisen ammattilainen.

Olin kirjoittanut listan kielletyistä herkuista jääkaapin oveen. Olin tilannut personal trainerilta ravinto-ohjelman. Olin tehnyt tehokkaan treenisuunnitelman. Olin päättänyt ottaa itseäni niskasta kiinni ja vihdoin onnistua pysyvästi.

Luulen että useimmat niistä, jotka ovat joskus laihduttaneet, tietävät mistä puhun:

Yritin kaikkeni syödä mahdollisimman vähän ja liikkua mahdollisimman paljon. Yritin pinnistellä ollakseni kahvitauolla ilman sämpylää tai keksiä. Jauhelihakeitosta jätin perunat syömättä, koska hiilarit. Luulen jossain vaiheessa eläneeni lähes pelkällä maitorahkalla ja mehukeitolla. Ei koskaan enää.

Karkkinälkään yritin syödä omenaa, jogurttia, mysliä, pähkinää, näkkäriä, purkkaa, pastillia, porkkanaa, kurkkua, proteiinipatukkaa, välipalapatukkaa.

Aineenvaihduntaa yritin tehostaa aamulenkeillä, tulisella ruoalla ja kylmällä vedellä.

Lisääntynyt lihasmassa kuluttaa energiaa, joten kävin toki kuntosalilla.

Lopulta en vaan enää jaksanut.

Ihan sama.

Tällainen minä olen. En pysty.

Luulin jo löytäneeni ratkaisun pt-opintojeni myötä, kun ymmärsin terveellisen ruokavalion tekevän ihmeitä.

Se olo, minkä saa aikaan syömällä terveellistä ruokaa, liikkumalla monipuolisesti itseään kuunnellen ja arvostamalla itseään, antamalla itselleen myös unta ja lepoa…

Se on jotain käsittämätöntä.

Laihduin normaalipainoiseksi ja tunsin melkein hypähteleväni paikasta toiseen. Se energian määrä!

Sitten raskaus laittoikin elimistöni sekaisin ja sai aikaan jatkuvan nälän ja väsymyksen. Löysin itseni sohvan nurkasta syömästä mansikoita, pähkinöitä ja tummaa suklaata. Ne kun ovat terveellisiä, niin miksi ei.

Sairaalasta kotiin palattuani painoin 30 kiloa enemmän kuin ennen raskautta.

Käsittämätöntä.

Minä, joka olen havahtunut terveellisen ruokavalion voimasta, saavuttanut tavoitteeni niin helposti syömällä hyvin ja riittävästi… ja valmentanut vieläpä satoja muita tekemään saman.

Lannistumisen jälkeen lähti liikkeelle uusi ahaa-elämysten sarja.

Kyse ei olekaan pelkästään siitä, että syö terveellistä (oikeasti terveellistä) ruokaa.

Kyse onkin siitä, että oppii muokkaamaan oman NORMAALIN arkensa sellaiseksi, että se itsessään on terveellistä ilman mitään äärimmäisyyksiä.

Valojen ei tarvitsekaan olla joko päällä tai pois. Niitä voi myös himmentää sopivasti.

Maitorahkan, mansikoiden ja pähkinöiden ohella terveellistä ruokaa voi yhtä hyvin olla myös nakkikastike ja perunamuusi.

Kyllä!

Koska kyse ei ole niistä muutamista nakinpaloista. Kyse on siitä, mitä kaikkea muuta lautaselta löytyy nakinpalojen ohella!

Ja siitä, tekeekö annos niin kylläiseksi, että ei oikeasti HALUA ruokaa tai herkkuja ennen seuraavaa ateriaa. Ei, vaikka saisi pizzan tai pullan eteensä. Et vaan halua.

Koska on syönyt nakkikastiketta ja perunamuusia, mutta lisäksi paljon muuta. Tästä siis tuo ”paljon muuta” on se terveellinen osuus, joka saa laihtumaan ja hypähtelemään energiastaan.

Elämässä kun ei tarvitse elää täydellisesti saavuttaakseen tavoitteensa.

Eikä kannata elää.

Koska kukaan ei voi elää täydellisesti kovin pitkään.

Jotta saisin muutkin onnistumaan tässä tosielämän elämäntapamuutoksessa, käytin vuosien varrella varmasti sadoittain tunteja kehittääkseni valmennuksen, jonka avulla muutkin voisivat löytää helpot  tavat onnistuakseen laihduttamisessa ja elämäntapamuutoksessa pysyvästi ilman itsekuria, ilman kieltoja, ilman äärimmäisyyksiä… Ilman, että joutuu kertaakaan ottamaan itseään niskasta kiinni.

Muutos, jonka voit aloittaa vaikka keskellä kesää siitä huolimatta, että makkara ja jäätelö on osa elämää.

Tämän menetelmän avulla minä pudotin kaikki nuo ylimääräiset kiloni ja pidin ne poissa toisesta raskaudesta ja valtavasta nälästäkin huolimatta.

Haluan saada sinutkin onnistumaan!

Toivottavasti tulet mukaan, jos et ole jo! 🙂

Jenni