YKSITYISYYSKÄYTÄNTÖ

Yksityisyyskäytäntö

Tiedon keruu ja käyttötarkoitus
Seuraavat yksityisyyskäytännöt koskevat sivuston etmvalmennus.com ja yrityksen muita domaineja koskevia käytäntöjä.

Pyydämme joitakin henkilötietojasi, kuten

a) nimi
b) sähköpostiosoite
c) postiosoite
d) luotto-/pankkikortin numero ja viimeinen voimassaolopvm

Pyydämme tätä tietoa yhteydenottolomakkeissamme. Käytämme tätä tietoa varataksemme pyydettyjä palveluja, lähettääksemme sinulle vahvistuksen yksityiskohtia ja mikäli tarpeellista, tiedotamme sinulle valmennukseesi liittyvistä uutisista tai muutoksista. Lähetämme lisäksi sähköpostiosoitteeseesi tiedotteita sinua mahdollisesti kiinnostavista tuotteista. Voit lopettaa näiden viestien vastaanottamisen milloin tahansa klikkaamalla viestissä olevaa linkkiä. Luotto-/pankkikorttitietoja käytetään laskuttamisessa.
Emme välitä tietojasi kolmansille osapuolille.

Log Tiedostot
Käytämme IP osoitteita palvelimemme ongelmien ratkaisussa ja trendien/sivuston hallinnassa/käyttäjien liikkeiden seuraamisessa sivuston sisäisen käytön tilastointia varten.

Linkit
Tämä sivusto sisältää linkkejä toisille sivustoille. Huomioittehan, että emme ole vastuussa toisten sivustojen yksityiskäytännöistä – tämä yksityiskäytäntö koskee vain tiedon keruuta tämän sivuston nimissä.

Turvallisuus
Tämän sivuston turvallisuusvaatimuksilla turvataan menetykset, väärinkäytökset ja tiedon muutokset valvontamme alaisuudessa. Käytämme SSL-suojausta varmistaaksemme, että meille toimitettu tieto pysyy yksityisenä eikä pankki-/luottokorttitietojasi lähetetä koskaan suojaamattomana internetissä. SSL-salausta käytetään suojaamaan arkoja tietoja online, me teemme myös kaiken mahdollisen suojataksemme käyttäjien tietoja offline tilassa. Kaikki tiedot sinusta ovat vain toimistojemme ja työntekijöidemme käytössä, jotka tarvitsevat tietoa suorittaakseen tietyn työn.

Muutokset Yksityisyyskäytäntöön
Kaikki merkitykselliset muutokset käyttämässämme tavassa koskien henkilökohtaisten tietojen käyttämistä kerrotaan tulevaisuudessa tässä yksityisyyskäytännössä. Mikäli päätämme käyttää henkilökohtaisesti tunnistettavaa tietoa yksityiskäytännöstä poikkeavalla tavalla, ilmoitamme siitä sinulle sähköpostitse ja pyydämme lupaasi.

Ota meihin yhteyttä
Käyttämällä ETM-valmennuksen sivustoa, annat luvan tämän tiedon keräämiseen ja käyttämiseen yllämainituilla tavoilla. Mikäli sinulla on kysyttävää tai kommentoitavaa yksityisyyskäytännöstä, tämän sivuston toiminnasta tai omasta toiminnastasi sivuston kanssa, lähetäthän sähköpostia osoitteeseen info(a)etmvalmennus.com.