IHANNEOLO-valmennus yrityksenne tarpeisiin

Helppo ja monipuolinen apu työhyvinvointiin!

Lääkärin suunnitteleman IHANNEOLO-valmennuksen avulla voit tuoda terveelliset elämäntavat työntekijöidesi ulottuville!

Terveellinen ravinto ja monipuolinen liikkuminen lisäävät työntekijöiden työhyvinvointia, toimeliaisuutta, tuottavuutta ja vähentävät sairauspoissaoloja. Ongelma onkin kuitenkin se, että vain toteutetut ohjeet voivat tuoda näitä tuloksia.

Useimmat valmennukset perustuvat tahdonvoiman, itsekurin tai ryhmäpaineen aikaansaamaan tsemppiin, jonka avulla muutoksen läpi olisi tarkoitus puskea. Silti suurin osa suomalaisista on sitä mieltä, että laihdutusyritykset kaatuvat juuri itsekurin puutteeseen ja saavutetut tulokset alkavat hävitä, kun ryhmäpaine lakkaa.

IHANNEOLO-valmennuksen tarkoitus onkin tuoda tosielämään soveltuva, ilman itsekuria toteutettava elämäntapamuutos tavallisten suomalaisten saataville.

Jotakin sellaista, joka helpottaisi arkea sen sijaan, että tekisi siitä vaikeaa. Sellaista, joka voisi tuoda tehokkaasti tuloksia ilman äärimmäisyyksiä tai valtavia ponnisteluja. Jotakin parempaa laihdutuskuurien ja välinpitämättömyyden välille.

 

kuka on valmennuksen takana?

  

Valmennus on saanut alkunsa lääkärin työssä kohdatusta havainnosta, jonka mukaan hyvin suuri osa erilaisista kiputiloista, väsymyksestä ja muista sairasteluista voisivat olla ehkäistävissä tai jopa hoidettavissa paremmin elämäntapamuutoksen, kuin lääketieteen avulla.

Samalla oli helppo todeta myös, että suurin osa saatavilla olevista valmennuksista ei välttämättä sovellu tavalliselle ihmiselle. Sellaiselle, joka haluaa syödä monipuolisesti ja riittävästi tavallista ruokaa tai liikkua ilman suurempia tavoitteita, vain tukeakseen painonhallintaa ja saadakseen siitä iloa sekä parempaa terveyttä. 

Näiden havaintojen pohjalta perustettiin ETM-Valmennus v. 2014. Sittemmin valmennus on kokenut jo kaksi suurta uudistusta, joista nyt saatavilla oleva painos on entistäkin toimivampi, helpompi ja monipuolisempi. Kurssille on ottanut osaa jo tuhansia valmennettavia ja se on saanut osakseen hyvää palautetta.

  

Mitä valmennus sisältää?

 

  • Yhdeksän askelen IHANNEOLO-askelmalli (elämäntapamuutos -valmennus askel kerrallaan)
  • Ravinto-ohjelma koko perheelle soveltuvan “viikon menun” muodossa
  • Kauppalista kaikista menun tuotteista helpottamaan arkea
  • Kokonaisvaltaiset kotitreeniohjelmat eri tasoisille liikkujille
  • Liikeohjepankki
  • Lääkärin kattavat neuvot mm. niskakipujen, selkäkipujen ja väsymyksen helpottamiseksi
  • Valmentajan tuki
  • Yhdistettävissä ryhmävalmennuksiin mm. kehonhuoltoon, kotitreeneihin ja taukojumppaan liittyen

 

Pyydä tarjous valmennuksesta:

5 + 14 =